HomeBedrijvenDagbesteding Samen 1

Dagbesteding Samen 1

Wij zijn een kleinschalige dagbesteding gelegen aan achterzijde van het rustige dorp Tjerkwerd, 3km onder Bolsward en 12km van Sneek. In 2007 hebben wij dit mooie rustgevende plekje “ontdekt” en sindsdien genieten wij hier enorm van het buiten leven, alle dieren die bij ons wonen en natuurlijk van de mensen om ons heen.

Waar Dagbesteding Samen 1 zich in wil onderscheiden van andere zorgboerderijen of dagbestedingen is met name het kleinschalig zijn maar vooral kleinschalig blijven. Uit ervaring weet ik dat de behoefte aan dit soort dagbesteding /opvang groot is en hier wil ik dan ook graag op inspelen. Daarom is er bij ons per dag plaats voor maximaal 6 cliënten.

Bij Dagbesteding Samen 1 is er voor ieder wat wils. We beginnen de dag uiteraard met een kopje thee of koffie en een gezellig praatje en samen zijn. Vervolgens wordt er ’s morgens met een vast schema gewerkt en zullen diverse werkzaamheden elke ochtend terug keren,
iets dat zorgt voor rust en duidelijkheid. Na de lunch is er dan tijd voor een vrijere invulling van de middag.

Graag nodigen wij een ieder die interesse heeft in of nieuwsgierig is geworden naar onze dagbesteding van harte uit in Tjerkwerd bij Dagbesteding Samen 1.

Dagbesteding Samen 1
Singel 4a
8765LL Tjerkwerd

Voor meer informatie kijk op www.dagbestedingsamen1.nl

X