Vakantie accommodatie Coen’s Loft

Coens’ Loft is een vakantie accommodatie in de oude dorpskern van Tjerkwerd. Een bijzondere accommodatie, in een bijgebouw van een oude woonboerderij, met weids uitzicht op de landerijen rondom en op amper honderd meter van de Workummer Trekvaart, waarover de Elfstedenroute gaat. De ruime, luxe en multifunctionele locatie kan per nacht of voor langer verblijf en voor vergaderingen, bedrijfsuitjes en workshops worden gehuurd.

De ruimte heeft een eigen ingang, met hal, toilet, douche en wastafel. De riante slaap- en verblijfsruimte op de eerste verdieping (trap!) is voorzien van een eigen keuken, incl. apparatuur (vaatwasser, koelkast, elektrische 4-pits kookplaat, combi-magnetron, koffiemachines (w.o. Senseo) en waterkoker. Het slaapgedeelte bestaat uit 2 boxspring bedden (80×200), die tegen elkaar aan kunnen worden geplaatst. Het woongedeelte bestaat uit een eettafel met zes stoelen, tv, bank (tevens 2-pers. slaapbank) en twee fauteuils. Verder: openslaande deuren met Frans balkon.
Parkeren is mogelijk op eigen terrein (fietsenstalling). De tuin met vlonder aan het water en de geitenwei zijn toegankelijk voor gasten. Eigen huisdieren meenemen is niet toegestaan. Wifi aanwezig.

Meer weten/reserveren: Coen’s Loft, Singel 8a, Tjerkwerd, tel. 06-42545492, e-mail: info@coensloft.nl.