HomeBedrijvenFouragehandel Gietema

Fouragehandel Gietema

Fouragehandel Gietema is een familiebedrijf, vanaf 1950 handelen wij in meng – en ruwvoeders. In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een bloeiend fourage en transport bedrijf. Door schaalvergroting in de landbouw en wetgeving is geïnvesteerd in mensen, kennis, materiaal en gebouwen.

Om de handel en transport en afname van goederen goed op elkaar af te stemmen is een moderne op – en overslag ruimte noodzakelijk. Er is een opslagcapaciteit van 3000 ton gerealiseerd. Om de stroom van goederen naar en vanuit ons bedrijf te blijven controleren is een correcte weging noodzakelijk. Daarom is een 70 ton weegbrug geplaatst.

Sinds 1988 hebben we een winkel in agrarische producten en kleindiervoeders. Fouragehandel Gietema is een bedrijf dat zich actief bezig houdt met de voorlichting, in – en verkoop, op – en overslag en transport van een breed assortiment producten in de agrarische sector.

We zijn een zelfstandig operend familiebedrijf, dat samen met een team enthousiaste medewerkers, zich optimaal inzet voor zijn klanten. Fouragehandel Gietema staat voor kwaliteit, optimale bereikbaarheid en een hoog serviceniveau.

Voor meer informatie kijk op de website:
http://www.gietemafourage.nl/

X