HomeBedrijvenKledingverhuur It Waltaslot

Kledingverhuur It Waltaslot

In 2014 ben ik mijn kledingverhuurbedrijf It Waltaslot begonnen. Hiermee heb ik van mijn hobby – verkleden, kleding (ver)maken – mijn werk gemaakt. Particulieren, verenigingen en bedrijven zijn bij mij aan het goede adres voor het huren van kleding en accessoires voor carnaval, dorpsfeest, optocht, theater, schooltoneel of ander evenement.

Mijn bedrijf is gevestigd in het rechter gedeelte van de woonboerderij aan de Singel 8. Op deze plek stond eeuwen lang Slot Walta, bewoond door een geslacht van ridders en grietmannen, onder wie rond 1500 Tjerck Walta.

In 1791 verloor de stins zijn status van ‘heerlijkheid’ en werd het een boerderij. De agrarische bestemming is uiteindelijk ook verdwenen, maar u kunt bij mij op de zolder wel terug in de tijd. Kies een ridderpak, jonkvrouwenjurk, boerenkiel of een monnikspij, zoals Tjerck Walta, toen hij zijn slot moest ontvluchten. Of kom gewoon eens kijken, om inspiratie op te doen. Ik denk graag met u mee. En wat ik niet op voorraad heb, kan ik (ver)maken.

Kledingverhuur It Waltaslot
Betty Jellema
Singel 8
8765 LL  Tjerkwerd                                     

Openingstijden: op afspraak
Tel. 06 – 15 89 06 17

Kijk ook eens op mijn website: www.kledingverhuurwaltaslot.nl en op mijn Facebookpagina  ‘Kledingverhuur It Waltaslot’.

X