Afsluiting kaatsseizoen en huldiging PC winnaars

0
1065

Dinsdagavond 28 augustus sloot de jeugd van KF ‘De Twa Doarpen’ het seizoen op een heel bijzondere wijze af. P.C. winnaars Thomas van Zuiden, Rene Anema en Hendrik Tolsma kwamen langs om samen met de kinderen een spellencircuit af te leggen.

De jeugd werd ingedeel in drie teams en elk team had één van de PC winnaars als aanvoerder. In vijf verschillende spelletjes gingen ze de strijd met elkaar aan. Aan het einde had team ‘Rene’ de meeste punten verzameld en werd daarmee de winnaar.

 MG 5265 MG 5270 MG 5282 MG 5308 MG 5322

Inmiddels hadden zich op het sportveld ook al flink wat volwassenen verzameld, Om de PC winnaars te huldigen. Voorzitter Sjoerd Bouma complimenteerde het drietal, namens de kaatsvereniging, met hun geweldige prestatie en had voor alledrie een telegraafje en een fotocollage. Ook was er voor elk een bos bloemen en een woord van waardering van Betty Jellema, namens het dorpsbelang Tjerkwerd. Tot slot bedankte Thomas zelf alle aanwezigen voor alle aanmoedigingen en felicitaties tijdens en na de PC overwinning.

 MG 5389

Onder het genot van een hapje en een drankje kon iedereen Thomas, Hendrik en Rene nog even persoonlijk feliciteren en natuurlijk de prachtige Kenings-bal van Thomas bewonderen.

 MG 5405

LAAT EEN REACTIE ACHTER