Jeugdviswedstrijd

0
891

Op zaterdagmiddag 22 juni was er een viswedstrijd voor de jeugd tot 14 jaar. Er hadden zich 10 kinderen aangemeld voor de wedstrijd de kinderen kwamen rond half 4 in het Waltahus. Waar ze uitleg kregen over de basis regels van het vissen daarna gingen we met zijn allen naar de waterkant toe om te vissen.

De kinderen waren zeer enthousiast, het aas was geregeld door de organisatie. In begin werd er niet veel gevangen maar na een uur vissen waren er twee kinderen die 3 vissen hadden gevangen. De eerste prijs was voor Douwe Bakker met een totaal van 40 cm aan vis.

Verrassend tweede was Sanne Kootstra met 33cm vis. Na afloop gingen we weer naar het Waltahus waar de prijsuitreiking was. Iedereen kreeg een telescoophengel. Douwe heeft een viskoffer gewonnen en Danne heeft een visstoeltje gewonnen.

Na de prijsuitreiking was er voor alle kinderen patat met limonade. En als toetje een lekker ijsje iedereen ging tevreden naar huis en wij van de organisatie kunnen terug zien op een geslaagde middag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER