Sinterklaas door Tjerkwerd

0
920

Kan Sinterklaas wel komen dit jaar? Dat was natuurlijk de grote vraag…in een jaar van veel coronaleed. Maar zowel Sinterklaas en zijn pieten, als ook Oranje Vereniging “Mei inoar ien” wilden de kinderen van Tjerkwerd niet teleurstellen. En dus werd er een mooi alternatief verzonnen.

De peuters en de kinderen tot en met groep 5 kregen een online bericht van de Sint. Plaats de kleurplaat voor het raam, dan komen wij langs!

Zaterdag 16.00 uur was het zover! Sinterklaas en zijn  2 pieten brachten de kinderen een persoonlijk bezoekje aan huis. Paardje Ozosnel mocht deze keer thuis blijven, want Sinterklaas werd door Fouragehandel Gietema rondgereden in de vrachtwagen! Voor ieder kind had de Sint een persoonlijk woordje. Maar ook de kinderen hadden hun best gedaan; vele liedjes zijn gezongen en mooie tekeningen en knutselwerken overhandigd. En middels een visnet werden de cadeaus door de pieten aan de kinderen gegeven.

De inwoners van Tjerkwerd e.o. werden zeker ook niet vergeten. Iedereen kreeg een attentie van de Sint en de Oranje Vereniging. Een klein gebaar, een hart onder de riem in deze spannende tijd! Zo kunnen we terug kijken op een mooie en bijzondere Sinterklaas intocht. Want Sinterklaas reed toch niet stilletjes ons huisje voorbij…. Tot volgend jaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER