Uitslag Jeugd-ledenpartij

0
904
mdt jeugd

Op de foto vlnr: Sigrid de Boer, Lisanne Burghgraef, Klaas Jan Haytema, Marije Dijkstra, Yvonne Galama en Harmen Burghgraef achter: Anneke Feenstra namens Machinehandel Dijkstra (foto: Jetske Dijkstra).

Laatste ledenpartij voor de jeugd in Tjerkwerd. Zaterdag 29 augustus werd het kaatsseizoen voor de jeugd van KF ‘De Twa Doarpen’ afgesloten met de laatste ledenpartij. Er werd gekaatst in twee poules. De winnaars en de nummers twee van beide poules streden daarna tegen elkaar voor de eerste, tweede en derde prijs.  In poule één waren Klaas Jan Haytema en Marije Dijkstra heer en meester. Ze wisten beide partijen overtuigend te winnen. Ze kregen zelfs maar één eerst tegen.

Lisanne Burghgraef en Sigrid de Boer bleven ook ongeslagen in hun poule, waardoor zij in de finale tegenover Klaas Jan en Marije kwamen te staan. Het werd een duidelijke overwinning voor Klaas Jan en Marije; 5-2 6-2. Voor de derde plaats streden Michiel de Jong en Ilse Galema tegen Yvonne Galama en Harmen Burghgraef. Deze partij verliep spannender dan de finale. Het werd 5-4 6-6 in het voordeel van Yvonne en Harmen. De nummers één, twee en drie ontvingen allemaal een prachtige beker die werd gesponsord door Machinehandel Dijkstra.

Uitslag:
1. Klaas Jan Haytema en Marije Dijkstra, 2. Lisanne Burghgraef en Sigrid de Boer, 3. Yvonne Galama en Harmen Burghgraef, 4. Michiel de Jong en Ilse Galema, 5. Marc de Boer en Martin Jan Koster en Jeanette van der Gaast en Anouk Koster.

LAAT EEN REACTIE ACHTER