Wegwerkzaamheden N359 Fase 2

0
1523

Zoals bij u bekend is de Provincie Fryslân druk bezig met werkzaamheden aan de provinciale weg N359 Tjerkwerd – Workum. In verband asfalteringswerkzaamheden is het gedeelte Parrega Noord – Parrega Zuid volledig afgesloten voor het doorgaande verkeer in week 48 vanaf dinsdagavond 26 november t/m vrijdagavond 29 november van 19.30 – 05.30 uur.

Tijdens deze stremming is alleen de doorgaande route door Parrega beschikbaar, zie paarse stippellijn op het kaartje, voor het doorgaande verkeer en de hulpdiensten. Deze route is aan te rijden via het kruispunt Parrega Noord en de Aaltjemeerweg.

Op vrijdagavond 29 november is ook het gedeelte Tjerkwerd – Parrega Noord gestremd van 19.30 – 05.30 uur. De Trekweg is vrij voor het doorgaande verkeer. De Angterperlaan is via de Trekweg/ Parrega Noord (nieuw aangelegde ovonde) bereikbaar.

Overdag zal er hinder zijn op N359 voor het doorgaande verkeer en zal het verkeer geregeld worden middels een verkeersregelinstallatie/ verkeersregelaars en zal er een halve baan aanwezig zijn met de daarbij behorende snelheidsbeperkingen. De stremming en de verkeersmaatregelen zullen zoveel langer of korter duren als noodzakelijk voor de uitvoering van het werk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER