Glasvezel in Súdwest-Fryslân?

0
1053

LEES MEER IN DE TOEGEVOEGDE PDF

Beste dorpsbelangen, ondernemersverenigingen en glasvezel geïnteresseerde,

Naar aanleiding van de informatie avonden die Kabelnoord en DFM op glas / Glasvezel Buitenaf onlangs hebben gehouden hebben wij als onafhankelijke glasvezel werkgroep de handschoen opgepakt om een zo transparant mogelijke vergelijking en onze keuze naar jullie toe te sturen die jullie kunnen gebruiken als hulpmiddel naar jullie leden toe.

We begrijpen dat we door het geven van onze keuze de voorkeur geven aan een partij. Echter dit doen we omdat we denken hiermee de kans dat het glasvezel project in Súdwest-Fryslân nu eindelijk gaat slagen zo groot mogelijk is. Nog even voor de duidelijkheid we hebben geen belang in welke partij dan ook.

Wie we zijn:
Wij zijn een verzameling van dorpsbelangen, ondernemersverenigingen, glasvezel initiatieven en glasvezel fanaten die zich verenigd hebben in het doel om zo snel mogelijk tegen zo goede mogelijk voorwaarden en gunstige prijs snel glasvezel internet te krijgen overal in de gemeente Súdwest-Fryslân‎. Hiermee zijn sommigen al meer dan 8 jaar actief. We hebben vele avonden bij elkaar gezeten, vele avonden op het provinciehuis doorgebracht, vele gesprekken met de gemeente, wethouders en dorpen coördinatoren gehad.

Met vriendelijke groet,

Roelof Fopma
Jeroen Teppema
Niels van der Zande
Richard Rypkema
Eddy Kaspers
Annie Osinga
Dominicus Ketelaar
Stans Lowie
Ger Romijn
Jan Dijkstra
Rinze Heininga

Werkgroep Glasvezel in Súdwest-Fryslân
facebook.com/glasvezelsudwestfryslan
info@glasvezel-sudwestfryslan.nl
https://glasvezel-sudwestfryslan.nl

LEES MEER IN DE TOEGEVOEGDE PDF HIERONDER

LAAT EEN REACTIE ACHTER