It Pjuttehonk 25 jier

0
944
Pjuttehonk 25 jier (2)

Peuterspeelzaal It Pjuttehonk Tjerkwerd/Parrega vierde zaterdag z’n 25 jarig bestaan. De jubileumdag begon zaterdag al om negen uur met het feest voor de peuters. Een van de onderdelen was een heuse optocht door het dorp onder muzikale begeleiding van het plaatselijke korps Eensgezindheid.

Ook was er een poppenkastvoorstelling en een peuterdisco en natuurlijk ontbraken de limonade en de lekkernijen niet. ‘s Middags waren ook de genodigden welkom op het feest. Oud-leidsters, oudbestuursleden en het huidige bestuur genoten van 25 jaar peuterspeelzaal in woord en beeld. Tevens was er de gelegenheid om de peuterspeelzaal van nu te bekijken. Later die middag konden ook de dorpsgenoten nog even een kijkje nemen in de peuterspeelzaal. (W+Z 27-9-2006)

Pjuttehonk 25 jier
Pjuttehonk 25 jier.

Uit het BN 27-9-2006

Kwarteeuw peuterspeelzaal It Pjuttehonk Tjerkwerd-Parrega

TJERKWERD – Peuterspeelzaal It Pjuttehonk Tjerkwerd-Parrega vierde zaterdag hun 25 jarig bestaan. Natuurlijk een feit om uitgebreid bij stil te staan. De dag begon om 9.15 uur met het feest voor de peuters. De peuters hadden een geweldige ochtend met een heuse optocht door het dorp onder muzikale begeleiding van het plaatselijke korps Eensgezindheid. Ook was er een poppenkastvoorstelling en een peuterdisco en natuurlijk ontbraken de limonade en de lekkernijen niet.

Om 13.00 uur begon het feest voor de  genodigden. Oud-leidsters, oud-bestuursleden en het huidige bestuur hebben genoten van 25 jaar peuterspeelzaal in woord en beeld. Onder het genot van een hapje en een drankje werden natuurlijk herinneringen opgehaald. Tevens was er de gelegenheid om de peuterspeelzaal van nu te bekijken. Vanaf 14.30 uur waren ook de dorpsgenoten welkom om nog eens even een kijkje te nemen in hun peuterspeelzaal.

Om 15.30 uur werd afscheid van elkaar genomen en konden het bestuur en de leiding terug kijken op een zeer geslaagde dag. Met een optocht door Tjerkwerd begon het 25-jarig jubileum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER