Junior – senior partij

0
611

14 juni 2022 stond de junior- senior partij op het programma. Voor de vierde keer wordt dit door de jeugdcommissie georganiseerd en is Rein Bakker de sponsor. Het is bij deze partij de bedoeling dat een junior lid van de vereniging met een senior maat kaatst. Wederom was het een groot succes! Veel opgaven en ook de weergoden hadden het prima met ons voor!

Met 26 parturen was het hele veld gevuld met perken, de drone heeft er mooie beelden van kunnen maken! Er werd gekaatst in drie categorieën, welpen, pupillen en schooljeugd. Er werd 25 minuten gekaatst en na het fluitsignaal mocht het eerst afgemaakt worden.

Bij de welpen waren er 4 prijzen te verdelen, deze categorie was ook goed vertegenwoordigd met 14 partuur. Op de vierde plek zijn Riemer en Bert-Jan ouderkerken geëindigd met 13 voor en 9 tegen. De derde prijs ging deze avond naar Hidde Wijngaarden en Sietske van der Meulen. Ook Sietske en Hidde hadden 13 voor en 6 tegen. De tweede prijs was voor Elsa Kramer en Thomas Huitema. 14 voor en 5 tegen. De verdiende eerste prijs ging naar Detmer en Ype-Bote Bonnema. Met 15 voor en 9 tegen waren ze het beste partuur in deze categorie!

Bij de welpen waren er drie prijzen te verdelen. De derde prijs was voor Benthe en Johan ouderkerken. 10 voor en 8 tegen had dit partuur. Rienk en Anne Bakker hebben de tweede prijs mee naar huis genomen, 11 voor en 5 tegen. De eerste prijs was voor Hester Folkertsma en Jan Dijkstra. Met 13 voor en 4 tegen waren ze de terechte winnaars!

Tenslotte waren er nog twee prijzen te verdelen onder de schooljeugd. Voor Niek Ebbendorf en Klaas-jan van Kalsbeek werd het een tweede prijs. 10 voor en 5 tegen. Jonathan de Boer en Jan-Hessel de Groot hebben goed gekaatst voor een verdiende eerste prijs! 11 voor en 4 tegen. We kijken terug op een prachtige, wederom geslaagde avond!

LAAT EEN REACTIE ACHTER