K.F. De Twa Doarpen organiseert straatkaatsen

0
668

Vorig jaar organiseerde K.F. De Twa Doarpen voor haar leden voor de eerste keer het straatkaatsen. Omdat dit een groot succes was, wordt er ook dit jaar weer een straatkaatspartij georganiseerd!

Deze afsluitende partij van het kaatsseizoen zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 16 september vanaf 13:00 uur. Er wordt net als vorig jaar gekaatst op de straten van de Sylroede. Sponsor van deze partij is Anne Bakker Tuinaanleg en Bestrating Tjerkwerd.

Omdat er midden op straat gekaatst wordt, vragen wij van de buurtbewoners om het gebruik van auto’s e.d. te beperken. De buurtbewoners ontvangen hierover nog bericht. Deze straatkaatspartij is voor alle leden van K.F. De Twa Doarpen vanaf klas 1 van het voortgezet onderwijs (schooljaar 2017/2018). Na het kaatsen zal de prijsuitreiking plaatsvinden in ’t Waltahûs.

Opgeven voor het straatkaatsen kan tot en met donderdag 14 september 19:00 uur. Iedereen heeft zijn eigen lot in handen, want iedereen mag zijn eigen lootje trekken op de jaarvergadering. Deze jaarvergadering organiseert K.F. De Twa Doarpen voor haar leden op vrijdagavond 15 september in ’t Waltahûs vanaf 20:00 uur. Alle leden ontvangen hiervoor nog een persoonlijke uitnodiging.

We hopen op een sportieve en gezellige middag met veel kaatsers en veel publiek, om het kaatsseizoen mee te mogen afsluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER