Kaatsseizoen 2018 van start

0
797

De lente is weer begonnen en dat betekent dat het kaatsseizoen weer voor de deur staat! Op dinsdagavond 1 mei gaat de jeugd van start met haar vaste trainingsavond. Er wordt getraind in drie categorieën.

De jongste jeugd (groep 3 en 4) traint van 18.45-19.30 uur. Deze groep leert spelenderwijs het kaatsspel. De middengroep (groep 5, 6 en 7) traint van 18.30-19.00 uur.  Aansluitend na de training volgt voor deze groep de competitie. De oudste jeugd (groep 8 en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs) traint van 19.00-20.00 uur en heeft de competitie op donderdagavond, tegelijk met de senioren.

Bij de senioren is zowel bij de dames als heren de competitie op donderdagavond, met als startdatum 3 mei. Voor dames en heren zijn er ook dit jaar weer trainingsavonden. De trainingen zijn leuk voor iedereen die de kaatssport nog moet leren kennen, maar ook voor degenen die al menig krans hebben gewonnen (en alles wat daar tussenin zit). De trainingsavonden zijn dit jaar op dinsdagavond 8 en 22 mei, 5 en 26 juni van 20.00-21.00 uur.

Lijkt het jou nou leuk om ook eens een balletje mee te slaan? Je bent altijd vrijblijvend welkom om eens een keer mee te trainen tijdens de trainingsavond.

Verder staat de eerste partij van 2018 staat ook alweer op het programma. Op zondag 6 mei organiseert K.F. De Twa Doarpen de Waltahûs partij, beter bekend als het pearke keatsen.

Voor deze partij geldt dat een partuur bestaat uit 1 man/jongen en 1 vrouw/meisje. Iedereen die niet meer op de basisschool zit mag meedoen. Wel moet er per partuur worden opgegeven. Minimaal 1 persoon van het partuur moet lid zijn van de vereniging. Inleg: €5,- per partuur.

Opgave voor deze partij kan tot uiterlijk donderdag 3 mei, 20.00 uur bij het bestuur of via de mail: kfdetwadoarpen@hotmail.com.

We hopen op weer een succesvol seizoen met veel fanatieke en sportieve kaatsers en veel publiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER