Koninginnedag Tjerkwerd e/o 2011

0
775

Ook in Tjerkwerd werd weer traditioneel Koninginnedag gevierd. Een dag en avond vullend programma, voor ieder wat wils. Het korps begon de dag met een ronde door het dorp, gevolgd door vele kinderen welke bij “it Waltahus” een ballon hadden gehaald.

Na de aubade op het sportveld mochten de kinderen de ballonnen oplaten, door de harde wind ver geblazen. Na een bakje koffie op het veld waren er voor de jongste jeugd kinderspelletjes en een springkussen. De oudere jeugd en volwassenen konden volleyballen, kaatsen en jeu de boules spelen. Tot ver in de middag werd er gekaatst, spannende partijen

Uitslag jeugd:
Uitslag volwassenen:

In de middag is er een fietspuzzeltocht gereden, door de stevige wind voor de enthousiaste deelnemers af en toe een ware beproeving! Aansluitend voor de jongste jeugd een kinderdisco waar de voetjes goed van de vloer kwamen, een patatje toe, konden zij , moe maar voldaan , lekker in hun bedje kruipen.

De dag is afgesloten met een zeer geslaagde druk bezochte dorpsbarbecue. Tjerkwerd e/o kijkt terug op een zeer geslaagde zonovergoten dag!

Anita Hekkema

LAAT EEN REACTIE ACHTER