Lintjes regen

0
912

In de gemeente Súdwest-Fryslân hebben op vrijdag 29 april 13 inwoners een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. De versierselen werden onder grote belangstelling opgespeld door burgemeester Hayo Apotheker. Onderstaand leest u meer over de decorandi.

Mevrouw Twijnstra-Terpstra uit Tjerkwerd is bij Koninklijk besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Mevrouw H. Twijnstra-Terpstra is al ruim 40 jaar lid van de EHBO in Tjerkwerd, 25 jaar voorzitter van het EHBO-bestuur, 25 jaar Kaderinstructrice voor diverse EHBO-verenigingen, verzorgt al 30 jaar de school-EHBO-lessen in Tjerkwerd en is 15 jaar leidster van de 60+ soos te Tjerkwerd.

Mevrouw Akke Gietema-van Wieren uit Tjerkwerd is bij Koninklijk besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Mevrouw Gietema-van Wieren is al ruim 40 jaar lid van de EHBO in Tjerkwerd, 25 jaar Kaderinstructrice voor diverse EHBO-verenigingen, verzorgde ruim 20 jaar de jeugd-EHBO lessen in de voormalige gemeente Wûnseradiel en is 10 jaar bestuurslid geweest van Stichting Dorpshuis it Waltahûs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER