Straatkaatsen 2024

0
202

Op woensdag 15 & donderdag 16 mei stond het straatkaatsen na 2 jaar weer op het programma. Dit keer werden er elke avond 2 partijen gekaatst, aan de hand van vier verschillende lijsten. Iedereen had elke partij weer een ander partuur, hierdoor was het dus individueel strijden om de krans!

Het straatkaatsen werd dit jaar weer gehouden op de Sylroede, waar 4 velden op de weg waren gekalkt. Over beide avonden waren er in totaal 23 deelnemers. Het was spannend tot aan de laatste slag, omdat er na 3 wedstrijden meerdere kaatsers waren die alle partijen hadden gewonnen. Maar uiteindelijk was er toch echt een duidelijke winnaar, die alle partijen had gewonnen, namelijk: Pietsje de Boer. Zij mocht aan het eind van de avond de krans mee naar huis nemen.

De partij werd gesponsord door Haarsma Groep. Deze had mooie badlakens, paraplu’s, sokken en pennen ter beschikking gesteld. Alle deelnemers gingen hierdoor met een leuk aandenken naar huis. De eerste 6 kaatsers kregen deze partij een prijs, namelijk naast een aandenken van Haarsma, ook nog een envelop met inhoud.

Uitslag:

Naam V T
1 Pietsje de Boer 28 7
2 Johan Ouderkerken 25 14
3 Tjitte Baarda 23 13
4 Klaas Jan Haytema 22 16
5 Femke Boonstra 21 11
6 Jelle Brandsma 21 18

 

Met sportieve groet,

K.F. De Twa Doarpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER