Doe mee met de EK-voetbalpoule!

0
190

Halverwege juni start het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland, weet Oranje onder leiding van Ronald Koeman te excelleren? Zijn onze stervoetballers als Frenkie de Jong en Memphis Depay op tijd fit? Krijgen we weer een verrassing onder de lat? Wij zullen het in ieder geval met grote belangstelling gaan volgen! Uiteraard hopen wij dat Nederland ver
komt in het toernooi, want dan kunnen we gezellig met zijn allen onze Oranjeleeuwen in het Waltahûs aanmoedigen! Alle poulewedstrijden van Nederland zullen in ieder geval te zien zijn op het grote scherm in het Waltahûs!

  • Zondag 16 juni om 15:00 uur speelt Polen tegen Nederland (Waltahûs open vanaf 14.30 uur)
  • Vrijdag 21 juni om 21:00 uur speelt Nederland tegen Frankrijk (Waltahûs open vanaf 20.30 uur)
  • Dinsdag 25 juni om 18:00 uur speelt Nederland tegen Oostenrijk (Waltahûs open vanaf 17.30 uur)

Bij een eindtoernooi hoort volgens ons ook een voetbal pool, dus bij deze je kans om te laten zien dat jij, in één adem genoemd kunt worden met voetbalanalisten zoals Pierre van Hooijdonk, Rafael van der Vaart of René van der Gijp! Dus aarzel niet en vul bijgevoegd formulier in, en schep nog jarenlang op dat jij degene was die het EK van 2024 goed had
voorspeld!

Het algemeen reglement
Het deelname formulier dient uiterlijk vrijdag 14 juni voor 20.00 uur te worden ingeleverd. Je kunt het ingevulde formulier met het inschrijfgeld van €10,- inleveren in de brievenbus bij het Waltahûs, bij Gerben Dijkstra of bij Ype Bote Bonnema.

Bekijk de volledige uitleg en het formulier via de link hieronder.

Uitleg en formulier EK 2024 voetbalpool - Tjerkwerd (link)

Heel veel succes met het invullen van de pool! Wij hopen op veel deelname, zodat er ook een flinke prijzenpot is te verdelen!

Met sportieve groet,
Gerben Dijkstra en Ype Bote Bonnema

LAAT EEN REACTIE ACHTER