Stremming brug Tjerkwerd (dorp) 24/6-25/6

0
1135

Vanaf woensdag 24 juni 07:00 uur tot donderdag 25 juni 10:00 uur 2020 is de brug van Tjerkwerd (dorp), gelegen in de rijbaan Singel, in Tjerkwerd afgesloten voor het scheepvaartverkeer en het motorisch verkeer. De genoemde afsluiting geldt niet voor fietsers en voetgangers. 

Om welke werkzaamheden gaat het?
Aan de brug in Tjerkwerd (dorp), gelegen in de rijbaan Singel, vinden aan het brugdek onderhoudswerkzaamheden plaats. De brug krijgt een nieuwe slijtlaag.

Zijn er verkeersmaatregelen?
De omleidingsroute wordt op gele borden aangegeven. Verder worden er vooraankondigingsborden geplaatst. De werkzaamheden zijn weersgevoelig, daarom kan het werk eerder dan wel later gereed zijn. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt. 

Heeft u vragen?
De werkzaamheden worden in opdracht van gemeente Súdwest-Fryslân uitgevoerd door Zijlstra Betontechniek BV uit Joure. Heeft u vragen over het werk of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met de contactpersoon van het werk de heer W. Wiersma van Zijlstra Betontechniek BV via het telefoonnummer 0513-416664. Ook kunt u voor vragen of voor meer informatie bellen met de heer Anton Terpstra van gemeente Súdwest-Fryslân via het gemeenteloket 14 0515.

Een overzicht van verkeersstremmingen is ook te vinden op: https://sudwestfryslan.nl/onderwerp/weg-werkzaamheden/ en op https://melvin.ndw.nu/public.

LAAT EEN REACTIE ACHTER