Verkiezingsavond: Leefbaarheid in de dorpen Súdwest-Fryslân

0
625

Volgend jaar maart zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen, maar de inwoners van Súdwest-Fryslân kunnen vanwege gemeentelijke herindelingen op 22 november 2017 al stemmen voor een nieuwe gemeenteraad. In aanloop naar deze verkiezingen is er een politieke avond waarop de kiezers in gesprek kunnen gaan met vertegenwoordigers van deelnemende politieke partijen.

Lijsttrekkers en andere kandidaten zijn aanwezig om hun standpunten over actuele zaken kenbaar te maken. De leefbaarheid in de dorpen staat centraal. Door bevolkingskrimp en het verdwijnen van voorzieningen wordt het platteland voor nieuwe uitdagingen gesteld. Wat zijn de plannen van de politieke partijen om het leven op het platteland mooi te houden? Met stellingendiscussie, informatietafels en gelegenheid tot persoonlijk contact met verkiezingskandidaten.

De avond vindt plaats op maandag 6 november van 20.00 tot 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De locatie is MFC Piers’ Stee, Harlingerweg 26A, 8821 LC Kimswerd. Iedereen is welkom en de toegang is gratis, inclusief een consumptie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER