Eensgezindheid winnaar Femuza festival

0
391

Op zaterdag 18 maart had Eensgezindheid een studiedag ter voorbereiding op het ONFK in Drachten. Buiten was het mooi weer en binnen werd druk gestudeerd. Aansluitend een try-out op het Femuza festival in Nijland. Met als resultaat de winst!

De dag stond in het teken van hard repeteren, afgewisseld met een kopje koffie of thee en  een spelletje. Daarna was het om 17.00 uur tijd voor het publiek in Nijland te spelen.

Eensgezindheid, Tjerkwerd o.l.v. Jeanette Valkema kwam hier met de 30 leden uit in de 4e divisie. De volgende muziekstukken werden gespeeld. ‘Take my life and let it be’ van Feike van Tuinen, ‘Island Treasures’ van Jan Bosveld, ‘Toccata’ van Peter Martin en de ‘William Bluehart March’ van Rudy Böhmer.

Na deze studiedag kon de fanfare merken dat er al een hele dag geoefend was maar er werd lekker gespeeld. Er was een goede concentratie en het ging Eensgezindheid goed af. Even na elf uur in de avond kwam het bericht. Eensgezindheid de winnaar van het Femuza festival. Met dit super resultaat kan de muziekvereniging met vertrouwen op naar het ONFK!

LAAT EEN REACTIE ACHTER