Jelle Brandsma winnaar darttoernooi!

0
1656
Dartclub de Skerpe . kijkt terug op een zeer geslaagd darttoernooi. Omstreeks 15.00 uur gingen op zaterdag 30 december 36 darters van start. It Waltahûs was omgetoverd tot een heuse darttempel. Met behoorlijk wat toeschouwers streden de darters om de titel.
 

In de voorrondes waren veel sportieve partijen te bewonderen. De kwaliteit was wisselend maar plezier sloeg de boventoon. In de kwartfinale sloeg Djurre Zijsling de reuzendoder toe. De Giant Slayer schakelde gedurende het toernooi Ype Bote Bullseye Bonnema, Sven Bijlsma en Joop Nota uit. Wanneer we Djurre naar zijn reactie vragen vertelt hij “de allermoeilijkste pot was tegen Joop Nota”. In de halve finale verloor Djurre nog maar net van Bert-Jan Ouderkerken. Jan-Hessel de Groot won met enige weerstand 3-1 van Mike Vlaandere.

Ondanks de fan-ploeg die Jan Hessel de Groot meebracht moest hij het in de finale van de verliezersronde tegen Klaas-Jan Haytema afleggen. De finale in de winnaarsronde liep voor Bert-Jan die vrij stevig gooide uit op een deceptie. Jelle Brandsma die het hele toernooi niet onverdienstelijk speelde troefde hem af met 3-1.  Jelle mocht de wisselbokaal mee naar huis nemen. Het brein achter het toernooi was Klaas Boersma die helaas buiten de prijzen viel. De Skerpe . kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi.

 

Halve finale
Verliezers: 3-1 Jan Hessel en Mike.

Winnaars: 3-1 Jelle en Michiel.

Finale
Verliezers: 3-2 Klaas Jan en Jan Hessel.
Winnaars: 3-1 Jelle en Bert-Jan.

Hoogste score Arber Berisha 160.
Hoogste finish Michiel de Jong 84.
 
Alle uitslagen zijn hieronder in de .pdf te bewonderen.
LAAT EEN REACTIE ACHTER