KF De Twa Doarpen trapt af met eerste wedstrijden van het seizoen

0
627

Net als vorig seizoen was er ook nu weer een stille, onzekere start van het seizoen. Zouden er wel partijen georganiseerd kunnen worden?

Hoe komt het dit seizoen? Maar gelukkig, de Coronamaatregelen worden langzaamaan versoepeld en dit betekent dat er weer partijen georganiseerd kunnen worden.
Op zondag 20 juni staat er een partij voor senioren gepland. De partij vangt aan om 13:00 en is voor alle leden vanaf 14 jaar (peildatum 1 januari 2021). Sponsor van de partij is Autobedrijf de Vries, Tjerkwerd.

Ook staat er een partij voor de jeugd op het programma: de ouder/kind partij. Alle jeugdleden mogen hieraan mee doen en kunnen zich opgeven met een ouder (of oom, tante, buurman, oppas, etc.). Ze vormen dan samen een duo. Deze partij staat gepland op dinsdag 22 juni vanaf 18:30 uur. Net als voorgaande jaren wordt deze partij ook dit jaar gesponsord door Rein Bakker.

Publiek is welkom op het sportveld, mits er aan de maatregelen vanuit het RIVM gehouden wordt. We hopen op weer een mooi en sportief kaatsseizoen en jullie allen in goede gezondheid terug te zien op het sportveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER