Kunstenaars verenigen zich in Kunstrijk Tjerkwerd

0
737

Op maandag 31 mei a.s. zullen de gezamenlijke kunstenaars zich in de St.Petruskerk in Tjerkwerd oriënteren op de inrichting van de kerk als tijdelijke kunsttempel. Daarbij zal ook de verdeling van de ruimte aan de orde komen. Machtig mooi zijn de reacties die we tot nu toe hebben mogen ontvangen. Het leeft enorm en we kunnen nu al verklappen dat er unieke stukken getoond zullen worden in een samenstelling die absoluut eenmalig is.

Iedere liefhebber van kunst in de breedste zin des woords alsmede iedere geïnteresseerde in alles wat met Tjerkwerd te maken heeft zal dit niet willen missen: een kijkje in de kunstkeuken van creatief Skieppesturtdorp wordt een onvergetelijk gebeuren.

De tentoonstellingscommissie is in de afgelopen periode ook druk geweest met het verkrijgen van de nodige subsidies. Een organisatie als deze in een monumentaal kerkgebouw vergt de nodige creativiteit en de daarmee gepaard gaande kosten. We hopen de kunstenaars op 31 mei als eerste te informeren over de stand van zaken.

De aanvang is om 19:30 uur in de kerk. De kunstenaars worden hier allen verwacht voor de nodige informatie en uitwisseling.

Gerben D. Wijnja

LAAT EEN REACTIE ACHTER