Kunstrijk Tjerkwerd in de startblokken

0
671

We zijn inmiddels enkele vergaderingen verder en de tentoonstelling van Tjerkwerder kunstenaars krijgt steeds meer vorm. Inmiddels is gekozen voor de naam Kunstrijk Tjerkwerd en we hebben nu zo’n 24 deelnemers, een onvoorstelbare hoeveelheid waar we aanvankelijk niet van durfden dromen. Zo zie je maar dat er veel onbekend talent aanwezig kan zijn en dat maakt zo’n tentoonstelling dubbel interessant.

We zijn blij dat ook de school haar medewerking heeft gegeven aan deze bijna twee weken durende expositie die woensdag 8 september voor genodigden wordt geopend. Daarbij zal een bijzondere kunstenaar aanwezig aan. Wie dat is dat houden we nog even geheim.

De sluiting van de tentoonstelling staat voor 18 september in de agenda. Het feestelijke gebeuren valt tevens in het Monumentenweekend zodat we ook vanuit de hoek van monumentenliefhebbers extra aanloop verwachten, zeker nu de kerk wat extra’s in huis heeft dat het bezichtigen meer dan waard is. Over de kunstenaars verschijnt ook een 28 pagina’s tellend boekje dat geheel in kleur is uitgevoerd en dat tijdens de openingsuren te koop is. De eerste druk verschijnt in genummerde uitvoering.

De toegang tot de kerk is gratis. Via deze site wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Gerben D. Wijnja

LAAT EEN REACTIE ACHTER
DELEN
Vorig artikelSprookjesconcert
Volgend artikelFietsbrug klaar