#Ongelukken gebeuren het vaakst thuis!

0
255

In het bezit van een EHBO diploma of dit altijd al willen zijn? Geef je dan nu op voor het volgen van een nieuwe of herhalingscursus. Alleen wanneer er voldoende animo is kunnen we een nieuwe cursus starten. Ben je geïnteresseerd zorg er dan voor dat je ook anderen vindt die enthousiast worden. Je interesse alleen aan ons doorgeven mag natuurlijk ook.

#Ongelukken gebeuren het vaakst thuis!
Maar liefst 600.000 ongelukken per jaar gebeuren in de woonkamer, de keuken, de tuin of de badkamer. Een snee in de vinger, een brandwond door kokend water of een ongelukkige val van een keukentrapje. Iedere week krijgen 300 mensen buiten het ziekenhuis een hartstilstand. Reanimatie door omstanders verdubbelt de kans op overleving. Met jouw kennis kun je slachtoffers helpen en misschien zelfs hun leven redden. Leer de basisvaardigheden EHBO, reanimeren en bedienen van de AED.

Cursus EHBO, reanimatie en AED Reanimatie en AED
Kosten €295 per cursist (incl. boekje, materiaal, examen koffie/thee) €60 per cursist (incl. examen koffie/thee)
Wanneer Nog te bepalen. 6 avonden of 2,5 dag in het weekend Nog te bepalen. 1 avond


Al in het bezit van EHBO, reanimatie en/of AED?
Bij de KNV EHBO verenging afdeling Tjerkwerd kun je herhalingslessen volgen. Wordt lid van de vereniging en blijf ook in de toekomst toegerust om eerste hulp bij ongelukken te verzorgen. Het seizoen gaat bijna weer van start.

EHBO, reanimatie en AED | Dinsdag EHBO, reanimatie en AED | Zaterdag
Dinsdag 12 december, 9 januari en 16 januari van 19.30 tot 21.30 uur. Zaterdag 11 november of 20 januari van 9.00 tot 17.00 uur.

 

Reanimatie + AED
Dinsdag 12 december 2023 van 19.30 tot 21.30 uur.


Instructrice?
         Gerbrich de Boer uit Nijland
Locatie?               It Waltahûs in Tjerkwerd 

Alleen bij voldoende animo kunnen we een nieuwe cursus/cursussen beginnen.

Belangstelling voor een nieuwe cursus of de herhalingslessen vóór 1 november via ehbo.tjerkwerd@gmail.com, 0616302869 of bij het bestuur (Wieger Bakker, Agatha Miedema, Jan Witteveen of Lize Sikkes) doorgeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER