Soosavond zeer gezellig

0
760
IMG_20161112_214304347.jpg

De soosavond van 12 nov. in it Waltahûs mag zeer geslaagd worden genoemd. In totaal hadden ruim 50 gasten zich aangemeld voor het stamppotbuffet. Dit buffet is door de dames en heren van de stichting klaargemaakt en werd goed gewaardeerd, dit smaakt naar meer werd menigmaal geopperd.

In deze goede sfeer ging de avond verder met de “Soos”, Gerben Dijkstra en Jaap v. Lingen hadden weer veel spelletjes mee genomen en er werd gezellig rummikub, scrabbel, kaart en andere spelen gespeeld. Voor een ieder waren er ook weer fantastische prijzen te winnen bij het draaiend rat waaraan Betty Jellema zo nu en dan een slinger en een kwinkslag uitdeelde.

Wat ook in smaak viel deze avond was het darten en wel het Iepen kampioenskip darten Tsjerkwert. Er stonden 16 namen op de lijst zodat de regels even bijgesteld moesten worden om het spel iets in te korten. De beslissende strijd werd gestreden in een spannende finale tussen Richard de Wit en Klaas Boersma. Beide heren waren aan elkaar gewaagt maar Richard bleek toch wat trefzekerder en ging met de beker naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER