Straatkaatsen met Pizza

0
625

Op zaterdag 17 September stond de laatste partij van dit seizoen op het programma, namelijk het straatkaatsen. De loting vond de vrijdagsavond tijdens de Jaarvergadering plaats. Iedereen kon een eigen bal met nummer uit de emmer halen en hierdoor werd je automatisch ingedeeld in een partoer.

Het straatkaatsen werd dit jaar weer gehouden op de Sylroede, de Familie Bouma stelde hun tuin & oprit ter beschikking om een tent te plaatsen, zodat er tussen het kaatsen door geschuild kon worden voor de regenbuien. Gelukkig waren er ook zonnige momenten waardoor het goed vertoeven was en het een mooie kaatsdag werd.

Er waren 6 partoer waardoor er in 2 poels werd gekaatst. In de eerste poel was het partoer van Klaas Jan Haytema, Thomas Huitema & Robert Tiesma de sterkste, zij wonnen beide partijen met een overmacht. In de 2e poel kwam het partoer van Rein Bakker, Hidde Lemstra  & Agatha Witteveen als winnaars naar voren. Het was een erg spannende finale waarbij het partoer van Klaas Jan Haytema uiteindelijk de kransen mee naar huis mocht nemen. De eindstand werd 5-5 (6-4).

Sponsor deze partij was Pizzaria Tre Paesi uit Oudega. Na de finale was er een gezellige nazit in het kaatshokje, waarbij kaatsers en toeschouwers konden genieten van een lekkere pizza.

Wij willen iedereen bedanken voor de gezellige afsluiting van dit seizoen. Op naar weer een mooi kaatsseizoen in 2023, tot dan op het kaatsveld!

Met sportieve groet,

K.F. De Twa Doarpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER