Tjerkwerd, verkeersstremming Eemswouderlaan, 27-06 t/m 07-07 2016

0
783
eemsw1.jpg

Vanaf maandag 27 juni t/m donderdag 07 juli 2016 is de Eemswouderlaan vanaf de N359 tot Eemswoude bij Tjerkwerd gestremd voor al het doorgaande verkeer. De aan het werk grenzende woningen zijn tijdens de werkzaamheden wel bereikbaar.

Om welke werkzaamheden gaat het?
Aan de Eemswouderlaan vinden asfaltwerkzaamheden plaats. Er worden vooraankondigingsborden geplaatst. De aan het werk grenzende bewoners worden door middel van een brief geïnformeerd over de geplande werkzaamheden. De werkzaamheden zijn weersgevoelig, daarom kan het werk eerder dan wel later gereed zijn. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt.

Contact
De werkzaamheden worden in opdracht van gemeente Súdwest-Fryslân uitgevoerd door Schagen Infra bv. Voor de dagelijkse gang van zaken kunt u contact opnemen met de uitvoerder van het werk dhr. Dennis Eefting van Schagen Infra bv, tel.nr. 06 – 10 13 26 24.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Sybe van der Meer of met dhr. Sjirk Fluitman via het gemeenteloket 14 0515 van gemeente Súdwest-Fryslân. Een overzicht van verkeersstremmingen is ook te vinden op: http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/werkinuitvoering en op http://www.fryslan.wegwerkmeldingen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER