Zeer geslaagd nieuwjaarsconcert

0
374

Afgelopen zaterdagavond 14 januari hield Eensgezindheid een zeer geslaagd nieuwjaarsconcert in ‘t Waltahûs te Tjerkwerd. Deze avond verleende Folkert-Hans Tolsma zijn muzikale medewerking. Zang, saxofoon en trompet niets was hem te gek.

De fanfare liet na het geweldige jubileum jaar 2020 weer van zich horen met een mooie warme klank en met zelfvertrouwen. Er was ontspanning, plezier en er werd echt muziek gemaakt. Er werd getoost op het mooie nieuwe muzikale jaar.

Nummers die de muziekvereniging speelde waren onder andere de concertmars Gammatique en de jubileumcompositie Unitas per musica die ook in het Theater Sneek te horen waren. Daarna was het tijd voor de vlottere muziek met liedjes als Bakerstreet, Il Silenzio, Can’t stop the feeling en Sway. Afwisselend werd er met Folkert-Hans gespeeld. Ook verzorgde deze muzikale virtuoos zelf een aantal ‘blokjes’ muziek.

Het publiek in de goedgevulde zaal genoot zichtbaar. Het draaiend rad onder leiding van quizmaster Carolien Roodvoets was ook een groot succes. Er werd zelfs door enkele enthousiastelingen gedanst tijdens het optreden. Eensgezindheid kijkt terug op een fijne en sfeervolle avond. Op naar een mooi nieuwe 2023!

LAAT EEN REACTIE ACHTER