Hardlopen in Tjerkwerd

0
2067
Hardlopen.jpg

Hardlooptraining in Tjerkwerd onder leiding van Freerk Kaspersma. Voor de woensdagavond waren er toch een aantal mensen die deze avond niet kunnen  trainen. Omdat we natuurlijk zoveel mogelijk mensen willen ontvangen op de trainingen stelt de trainer, Freark Kaspersma, voor om de trainingen op dinsdagavond te laten plaatsvinden.

  • Periode: Hij  stelt voor om vanaf 1 oktober tot 1 april te trainen, de eerste training zou dan 6 oktober zijn en de laatse  op 29 maart.
  • Tijd: dinsdagavond van 19.00 tot 20.00.
  • Plaats van trainingen: graag hoort hij van jullie ideeën over de plaats van de trainingen, omdat het donker is in de wintertijd moet er voldoende verlichting zijn voor de veiligheid. Ook veiligheidshesjes zijn een aanrader.
  • De kosten: In Heeg hanteerd hij de regel: je betaald wanneer je traint, ben je er een keer niet dan hoef je dus ook niet te betalen de kosten voor die trainingen zijn in Heeg per training €2.00. Maar je zou ook kunnen kiezen voor een vast bedrag per maand of de hele periode, ook graag jullie mening hier over.
  • Heb je kennissen, vrienden, vriendinnen of andere mensen die wel eens sportief bezig willen zijn? Probeer ze ook enthousiast te krijgen want immers, hoe meer zielen hoe meer vreugde.

Heb je belangstelling mail dan naar fitenfrij@home.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER