Muziekvereniging Eensgezindheid naar Rastede

0
805
IMG-20150628-WA0023.jpg

Op zaterdagochtend 27 juni vertrokken de leden van Eensgezindheid naar Rastede. Daar dirigente Jeanette Valkema ook voor Koudum staat konden zij de reis/het weekend met Nij Libben uit Koudum goed combineren.

Het heeft wat moeite gekost om alle bagage in de bus te krijgen maar rond een uur of tien vertrokken zij om vervolgens even na het middaguur in Rastede te arriveren. In Rasstede was een groot internationaal muziekfestival dat dit jaar voor de zestigste keer werd georganiseerd. Na aankomst hebben de leden van Eensgezindheid op het grote festivalterrein genoten van optredens met showkorpsen en malletbands.

Om een uur of zeven speelde Eensgezindheid in de sporthal de stukken Lied aan het Licht, Ave Musica en Potter Point. Ze hebben lekker gespeeld en zijn daarna naar de Pizzeria geweest om hun ‘hongerige’ maagjes te vullen. Na het avondeten was het groot feest op het festivalterrein met veel showbands, vuurwerk, Duitse muziek en natuurlijk een aantal biertjes of een frisdrankje.

Eensgezindheid scoorde bij de jury niet erg veel punten maar zoals een lid verwoordde: Wat wel punten scoorde was de gezelligheid!

LAAT EEN REACTIE ACHTER