Start werkzaamheden verleggen gedeelte parallelweg N359

0
561

De gemeente gaat starten met de voorbereidende werkzaamheden voor het verleggen van een gedeelte van het fietspad/parallelweg langs de N359.

Wat gaat er gebeuren?
De aannemer gaat de nieuwe weg met sloot uitgraven. Daarna wordt er zand en grond aangebracht met een overhoogte. Dit is om te voorkomen dat de weg op een later tijdstip gaat nazakken.

Waar moet u rekening mee houden?
Houd rekening met wat extra reistijd. En waarschuw schoolgaande kinderen dat hier met zwaar materieel, zoals vrachtwagens en kraan, gewerkt gaat worden.

Wat is de hinder?
Extra hinder op werkdagen tussen 7:00 uur en 16:30 uur. Aan het einde van de werkdag en in de weekenden is de weg weer zonder hinder toegankelijk. De duur van het werk is afhankelijk van het weer. Door weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden zowel korter als langer duren.

Hoe ziet de planning eruit?
Hieronder ziet u de planning van de werkzaamheden:

Week 44 Hele week 30/10 t/m 3/11 Voorbereidende werkzaamheden (geen hinder)
Week 45 en 46 Week 45, 46 3/11 t/m 16/11 Grondwerk groot materieel (extra hinder)
Week 46 17/11 Opruimwerkzaamheden


Vragen over de werkzaamheden?
Belt u gerust met de uitvoerder als u nog vragen heeft over de dagelijkse gang van zaken
De uitvoerder is de heer Jacob van der Heide van Haarsma Groep te Tjerkwerd. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 0515-579100.

Heeft u andere vragen?
Voor meer informatie kunt u dan bellen met de heer Patrick van Wijngaarden of de heer Jan Andries de Vries. Zij zijn bereikbaar via het gemeenteloket op telefoonnummer 14 0515.

LAAT EEN REACTIE ACHTER