Werkzaamheden Tjerkwerderbrêge

0
649

Op maandag 23 oktober om 7:00 uur start de gemeente met werkzaamheden aan de Tjerkwerderbrêge. De werkzaamheden duren tot en met woensdag 25 oktober 16:00 uur.

Waar moet je rekening mee houden
Er is hinder en er zijn korte stremmingen voor het wegverkeer op de Waltaweg. Er is een omleidingsroute via Dedgum en Parrega. Voor de scheepvaart wordt de brug gewoon bediend, hoewel ze soms even moeten wachten als er een werkvlot in de brugopening ligt.

Wat gaat er gebeuren
De brug krijgt nieuwe opleggingen van het beweegbare deel. Tijdens het werk is de brug soms enige tijd geheel of een stukje open om de bestaande opleggingen te kunnen verwijderen en nieuwe te plaatsen. Hierdoor kan er enige wachttijd ontstaan voor wegverkeer. Het werk wordt expres hierom in de herfstvakantie uitgevoerd zodat scholieren niet worden gehinderd. Het werk wordt zo snel mogelijk uitgevoerd zodat de hinder zo kort mogelijk is.

Heb je vragen
Voor vragen over de werkzaamheden kun je contact opnemen met de uitvoerder van het werk, Jean Mkrtchjan van Machinefabriek Rusthoven via tel. 06-34278367. Voor andere vragen kun je contact opnemen met projectleider van de gemeente Paul van der Brugge, telefonisch bereikbaar via 140515, emailadres p.vanderbrugge@sudwestfryslan.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER